No images found!
Try some other hashtag or username

Amme-eksperten anbefaler en myk ammeBH

Det er selvfølgelig vann på min mølle når ammerådgiver Pernille Johansen i en artikkel i Vores Børn, anbefaler at man kjøper en myk ammeBH som sitter godt. For det er jo nettopp derfor jeg har utgitt en ny serie amme-BH’er. Mitt mål har nemlig vært å skape en myk, behagelig BH som holder på det den skal – uten å stramme. For der finnes ikke noe værre enn å ha ømme ammebryster og en ammeBH som strammer.

Den myke hemmeligheten bak mine amme-BH’er er bambusfibre, som mine amme-BH’er er laget av. Et vidunderlig mykt materiale som samtidig også er bæredyktig. Og bambusfibre har også den helt spesielle egenskapen at det er antibakterielt og utrolig elastisk.

 

Super myk og elastisk ammeBH

Amme-BH - model barbara

Amme-BH – modell Barbara

Designmessig har jeg gått etter et enkelt look som også sitter pent under klærne. Blonder og detaljer er normalt fint, men kan være plagsomme for babyen din under amming, så jeg har styrt langt utenom dette. Fargene er svart, hvit og midnattsblå. Samtidig tåler den å bli vasket igjen og igjen.

Jeg har for øvrig også fått laget underbukser til, for du skal selvfølgelig ha mulighet for å få et sett som matcher. Her er jeg igjen gått etter det sporty, behagelige, som holder litt på magen.

Her er min nye amme-BH, modell Barbara, prisen er 339 NOK. Fargene er svart, hvit og midnattsblå. Justerbare stropper og et smart, sporty look.

Materialet er de vidunderlig myke og elastiske bambusfibre.

Se amme-bh’en her

Matchende truser – modell Billie 125 NOK.

Se mer om trusen her

 

Sporty amme-bh

AmmeBH - model Becky

AmmeBH – model Becky

Jeg har også laget en litt mere sporty versjon av min amme-BH, men selvfølgelig i den samme kvaliteten.

Denne modell er perfekt å sove i eller når du skal trene. Den heter modell BECKY, og den sitter tett uten å stramme. Amme-BH’en har et enkelt, sporty lokk og det er ingen blonder og annet tull som kan forstyrre ammingen.

Prisen er også god. 209 NOK og den kommer i fargene svart, hvit og midnattsblå. Se den sporty ammebh her

Matchende trusse, Billie NOK 125.

Se mer om trusen her.

Her er link til artikkelen fra Vores Børn om amme-BH’er og ammetopper.

 

This entry was posted in Ammeklær · Ammeundertøj. Bookmark the permalink.
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hei. Mitt navn er Adelaide, og det er jeg som skriver Milker's blogg. På bloggen min vil du finne artikler om amming, babyer, familie og mer. Selv er jeg gift og har tre herlige barn. Det er også jeg som står bak design, produksjon og kundekontakt på Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

    No images found!
    Try some other hashtag or username

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms