No images found!
Try some other hashtag or username

Ammekjoler til hverdag og fest

Det er ikke noe som er bedre enn de første sommerdagene, når man endelig begynner å kjenne at solen varmer og man kan kle seg i lettere tøy. Det er i disse dager, når himmelen er blå og skyfri, at man bare må ut med barnevognen og nyte at det endelig er sommer. Det er også da man har lyst å ha på kjole. Heldigvis har Milker mange flotte ammekjoler, som både er praktiske og lekre å ha på. Alle kjolene har smarte ammeåpninger, som gjør det superlett å amme – også når det skal gå fort for seg.

Jeg har flere kunder som kontakter meg, enten på grunn av at de skal gifte seg eller arrangere barnedåp, og det er derfor jeg har laget en kolleksjon av ammekjoler som kan brukes både til hverdag og til fest.

Sist uke hadde jeg en herlig opplevelse med en kunde som skulle gifte seg. Hun hadde akkurat født en skjønn, liten gutt og det var nå viktig for henne å finne en kjole som det var lett å amme i, og som hun samtidig kunne føle seg flott i. Hun valgte vår model, ZENOBI, som er en skjønn ammekjole i det fineste blondestoff, med en underkjole av det mykeste bambus. Hun lignet en million, og jeg er veldig stolt over å ha levert kjolen til hennes store dag.

 

Det viktigste for meg er å lage ammeklær som betyr at man ikke må inngå kompromiss med det man ønsker å ha på seg, bare fordi man ammer. Du kan nemlig føle deg smart og lekker, og samtidig amme ditt barn enkelt od diskret. Det er ingenting som står i veien for at du kan dra på café med venninnene dine, og samtidig amme ditt barn.

This entry was posted in Ammekjoler til fest · Ammeklær. Bookmark the permalink.
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hei. Mitt navn er Adelaide, og det er jeg som skriver Milker's blogg. På bloggen min vil du finne artikler om amming, babyer, familie og mer. Selv er jeg gift og har tre herlige barn. Det er også jeg som står bak design, produksjon og kundekontakt på Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

    No images found!
    Try some other hashtag or username

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms