No images found!
Try some other hashtag or username

Ammemor: Slik kamuflerer du muffintoppen!

De fleste nybakte mødre må nok se i øynene at det ikke kun er en baby man får etter fødselen. Mange av oss får nemlig også noen ekstra kilo å slepe rundt på. Kilo som det tar lengre tid å miste enn vi ville ønske. Sånn var det ihvertfall for meg da jeg fikk nummer to og tre. Buksen strammet og der var bulker under kjolen – de feile stedene.

Heldigvis kann du med noen få, enkel slanketriks jukse deg flere kilo slankere. Og det er jo bra, mens vi venter på å miste den der ekstra babyvekten.

 

TIP. Noir, Black, Svart er bra

sort-ammekjoleDu har hørt det før, og det er sant nok. Svart slanker. Årsaken er at svart skjuler detaljer og utligner bulker. Dermed opstår der et mindre optisk bedrag. Andre mørke farger som marineblå og grå kann også snillt brukes. Men husk, svart kan bli dystert, så bland gjerne lysere farger inn i det i form av en cardigan eller et sjal. Her er et forslag fra min kolleksjon.

Her er en søt sommerkjole i svart med et flatterende snitt som skjuler mage og diverse bulker. Modellen er en ammekjole, så du samtidig kan amme diskré og lunt.

Denne kjolen blir sommerens favoritt, for den er flott både til sandaler og sneakers.

Materialet er økologisk bomull og sikkert for deg og babyen din.

Pris NOK 749

 

TIP 2. Skjul muffintoppen med det rigtige snitt

Jeg prøver ikke å henge noen ut her. Slett ikke. Jeg har for pokker selv en muffintopp, som varierer litt i størrelse alt etter hvor mye jeg trener og holder igjen med søte saker. Men saken er at du ser mye slankere ut når tar på deg klær som IKKE fremhever muffintoppen.

A woman's 'muffin top'

Kanskje skal du vente litt lengre med din yndlings dongeribukse? Hvorfor ikke prøve noe av det nye shapewear som dukker opp mange steder til fornuftige priser. Her er f.eks en svart dongeribukse fra HM til 399. De slanker, holder på formene og får muffintoppen under kontroll. Jeg har selv en, og jeg elsker den.

buks

Brug denne version i stedet

 

 TIP 3. FLYT FOKUS

Okay, så du veier kanskje litt for mye. Men du kan flytte litt av fokuset på din størrelse ved å bruke sterke farger og høye heler SAMMEN med noe svart. Du må ikke gå all-in, for da kan det gi bakslag.

Her er et par glade, friske topper fra min kolleksjon som du kan kombinere med et svart skjørt eller en mørk eller svart dongeribukse.

Svart ammetopp

En super fin ammetopp i kledelig design. Hvis du tar den på sammen med svart dongeribukse og et par høye sandaler, så ser du slankere ut. Fargen er også veldig god når du får litt farge. Fåes i flere skjønne farger.

Toppen er selvfølgleig i økologiske materialer.

Pris: 489 NOKK

 

 

Blå ammekjole

Blå er simpelthen årets farge, og du blir flott i denne ammekjolen. Materialet er kraftig og ”holder” litt på formene og selvfølgelig økologisk. Super kledelig og også god under en cardigan.

PRIS: 1.069 NOK

Hos engelske Next kan du finde sandaler til fornuftige priser. Både de lidt mere ”chunky” modeller eller festversion til supergode priser. Se mere her.

sko

This entry was posted in Ammeklær. Bookmark the permalink.
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hei. Mitt navn er Adelaide, og det er jeg som skriver Milker's blogg. På bloggen min vil du finne artikler om amming, babyer, familie og mer. Selv er jeg gift og har tre herlige barn. Det er også jeg som står bak design, produksjon og kundekontakt på Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

    No images found!
    Try some other hashtag or username

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms