No images found!
Try some other hashtag or username

Ammetøy i ull

Vinteren er her – det samme er risikoen for å bli forkjølet, få influensa eller en ammende mors verste mareritt: brystbetennelse.

Brystbetennelse kommer ofte snikende, spesielt hvis man har vært utsatt for kulde. Det kan for eksempel være hvis du har sittet et sted der det trekker, eller hvis du har vært kald når du har vært på tur med barnevognen.

Du vil raskt gjenkjenne symptomene: feber og ømme, hovne bryster som gjerne har tendens til å bli litt røde. Behandling av brystbetennelse skal selvfølgelig fastlegges med legen din, men vi har noen råd til hvordan du kan unngå denne smertefulle tilstanden.

Først og fremst: sørg alltid for å amme alt du kan, samtidig med å tømme brystene helt etter hver amming for å unngå tilstoppede melkeganger. La babyen ligge ved hvert bryst, og ta eventuelt en pause før du prøver igjen, i tilfelle den lille blir distrahert eller lignende.

Deretter: hold deg varm! Å holde seg varm er essensielt, da det motvirker blokkerte melkeganger og sørger for mer ’flow’. En god måte å holde seg varm på er helt klart å ha på seg varmt tøy i høy kvalitet, for eksempel ull og bambus.

Ull er en ekstremt effektiv isolator, da det både er pustende, samtidig med at det holder deg varm. I tillegg sørger ullen for å transportere vekk fukt fra kroppen, slik at du ikke blir kald eller utilpass hvis du svetter.

Akkurat som ull er bambus også effektiv når det kommer til å isolere, og har noen helt unike anti-bakterielle evner – den ultimate redning for ømme, utsatte bryster.

Se videre og finn inspirasjon til hvordan du best mulig kan holde deg varm i disse vintermånedene, med kjoler og topper i ull samt amme-BHer i myk bambus:

Bordeaux ammekjole med høy hals

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grønn ammekjole med lommer og ammeåpning med glidelås

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nude amme-BH i bambusfiber med klikkåpning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svart ammetopp med innebygd BH i bambusfiber

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinrød amme-BH med prikker og liten blonde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Ammeklær · brystbetennelse. Bookmark the permalink.
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hei. Mitt navn er Adelaide, og det er jeg som skriver Milker's blogg. På bloggen min vil du finne artikler om amming, babyer, familie og mer. Selv er jeg gift og har tre herlige barn. Det er også jeg som står bak design, produksjon og kundekontakt på Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

    No images found!
    Try some other hashtag or username

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms