No images found!
Try some other hashtag or username

Amming! Naturens geniale oppfinnelse

Here I go again. Jeg vet godt at jeg predikerer når det kommer til amming. Men jeg har bare vanskeligheter med å forstå hvorfor noen frivillig velger bort amming når alle undersøkelser viser at det gir klokere, sunnere og sterkere barn. Jeg forstår at for noen kan ammingen bli problematisk. Det er selvfølgelig ergelig, men sånn er det bare, og det er noe man er nødt til å akseptere. Det er ikke denne situasjonen jeg mener.

Nei, det jeg snakker om, er kvinner som av fri vilje velger å ikke amme på grunn av uvitenhet eller fordi det er slitsomt og kanskje blir betraktet som uønsket av omgivelsene. Et fenomen som har begynt å spre seg i den vestlige verden, for eksempel i England. Men også i verdens fattigste land ses dette fenomenet. Blant annet i Myanmar ammer kun en fjerdedel av nybakte mødre de første seks månedene etter fødselen. Et overraskende lavt tall når man tenker på hvor dyrt morsmelkerstatning er. Heldigvis er PlanDanmark i området for å bidra med informasjon og rådgivning for å fremme amming, og snu denne utviklingen. Sannsynligvis har kvinnene trodd at morsmelkerstatning var bedre enn deres egen melk. Denne form for uvitenhet må vi prøve å få en slutt på, da amming er naturens geniale oppfinnelse.

I Skandinavia er vi heldigvis virkelig gode til å amme. Ja, jeg tror nesten at vi er verdensmestere. Men vi skal følge med på utviklingen, framsnakke amming og huske at amming er naturlig og at det er i orden å amme i offentlighet.

Her er litt inspirasjon fra meg til denne kjølige tiden:

 

Tøff mamma i hettegenser og striper

Du blir en tøff mamma i denne 2-i-1 modellen. Ammeblusen er sort og hvit med hette. Designet er avslappet og trendy og skriker ikke ammegenser. 2-i-1 er nemlig et fantastisk konsept for deg som ikke vil vise at du ammer. Ammeblusen er laget slik at den ligner en alminnelig cardigan med lommer. Når du tar ned glidelåsen er det et ekstra forstykke og en ammeåpning under brystet så det blir lett å amme barnet.

Ammeblusen er super for kvinner som har lett for å få brystbetennelse, da den har 3 lag med ull over brystet, så det det blir holdt varmt. Så gå den kalde tiden i møte og vær godt forberedt med denne skjønne ammeblusen.

Prisen er NOK 1.069,-

Kjøp den her

 

Søt og varm ammekjole

Denne skjønne ammekjolen med grå striper og rosa lommer er søt og varm. Ammekjolen består av både ull og viskose, og går helt ned til knærne. Passer godt til et par strømpebukser og lange støvler.

Denne ammekjolen har gjennom flere år vært en av Milker´s bestselgere, og hvert år får vi nye fargekombinasjoner.

Prisen er NOK 1.199,-

Kjøp den her

 

Komfortabelt ammeundertøy

Undertøy som sitter dårlig er livet rett og slett for kort til. Denne amme-BHen i bambus-viskose er derimot en myk drøm, som holder på varmen uten å virke for trang. Designet er sporty og enkelt, uten for mange blonder og detaljer.

Prisen er DKK 149,-

Kjøp den her

This entry was posted in Ammeklær · Ammeundertøj. Bookmark the permalink.
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hei. Mitt navn er Adelaide, og det er jeg som skriver Milker's blogg. På bloggen min vil du finne artikler om amming, babyer, familie og mer. Selv er jeg gift og har tre herlige barn. Det er også jeg som står bak design, produksjon og kundekontakt på Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

    No images found!
    Try some other hashtag or username

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms