No images found!
Try some other hashtag or username

De vanligste årsakene til at ammingen blir forstyrret

Heisann

Det er ingen hemmelighet at jeg er sterkt for amming. Alle undersøkelser viser nemlig at barnet blir både sunnere, sterker og klokere ved amming.

Derfor vil jeg belyse tre ting som etter min mening kan ødelegge din aming.

1. Du har det for travelt med andre ting

Hvis det ikke er ro når du skal amme, kan det hende at barnet heller ikke finner den ro og tid som er nødvendig. Hvis du for eksempel er opptatt av å sjekke telefonen og se på nyhetene imens du ammer, kan den uro også forplante seg så barnet ditt ikke får nok å spise. Det er viktig å være oppmerksom på å skape trygge og rolige rammer og omgivelser for ammingen. Dette er særlig viktig når babyen er nyfødt, eller hvis du har et barn som er nysgjerrig eller lett blir påvirket av ytre faktorer.

2. Du får brystbetennelse

Det å få brystbetennelse kan gjøre deg så syk at du må slutte å amme. Det er derfor viktig å forebygge at du ikke utvikler dette. Rådene er egentlig veldig enkle. Hold deg varm, eksponer så lite hud som mulig og tøm et bryst helt om gangen.

3. Du blir dehydrert

Hvis du ikke drikker nok, kan du risikere at det ikke dannes nok melk, eller at den ikke smaker godt. Sørg derfor for å drikke rikelig med vann.

Noe av det som kan forebygge brystbetennelse er ammebluser og ammetøy som holder deg varm.

Her er et par forslag:

Sort-/hvitstripet ammenattkjole i økologisk bomull

Supermyk, økologisk ammenattkjole med rund hals og lange ermer til kalde netter. Den er laget av 100 % ull og går langt ned på leggen, så du ikke blir kald når du skal amme og skifte bleie om natten. Unngå forkjølelse og brystbetennelse med denne skjønne, økologiske ammenattkjolen. Både praktisk og pen.

Pris NOK 879

Kjøp den her

 

Svart- og hvitstripet ammebluse med hette og glidelås

Gjør et kupp med denne skjønne ammeblusen.

Sort og hvit ammebluse med lange ermer, hette og glidelås. Ammeblusen er laget av 50 % ull og 50% viskose. Den er enkel og klassisk i sitt design.

Pris NOK 1.069

Køb den her

 

Sort langermet ammebluse med slå-om look

Har du ikke lyst å vise at du akkurat har født og ammer, er denne et meget sikkert

valg. En sort ammebluse som passer til alt. Det som er så bra med denne blusen er at den ikke er tettsittende og at man på ingen måte tenker at dette er en ammebluse. Den er i tillegg laget av bambus.

Kan kjøpes i flere farger til NOK 489

Kjøp den her

This entry was posted in Amming · brystbetennelse. Bookmark the permalink.
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hei. Mitt navn er Adelaide, og det er jeg som skriver Milker's blogg. På bloggen min vil du finne artikler om amming, babyer, familie og mer. Selv er jeg gift og har tre herlige barn. Det er også jeg som står bak design, produksjon og kundekontakt på Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

    No images found!
    Try some other hashtag or username

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms