No images found!
Try some other hashtag or username

Den perfekte gaven til morsdag!

Jeg er selv en lykkelig mor til 3 barn, som alle er blitt ammet i 1 år – de er dog store nå. Jeg har alltid lært barna mine at man ikke skal gjøre noe for andre for å få «noe igjen», men gjøre det fordi man selv har lyst og ikke for egen vinnings skyld. Dette er noe jeg alltid vil stå for.

Jeg tror på at alt man gir, får man igjen på en eller annen måte, så det er en form for balanse i alt. Og når det er sagt, er det én dag om året der jeg blir så barnslig og tenker «har de husket at det er morsdag, mon tro?». Det har ikke skjedd enda, og jeg blir nødt til å innrømme at jeg da blir litt lei meg og barnslig, noe som er veldig morsomt for resten av familien.

Så i år har jeg bestemt meg for å kjøpe en fin gave til meg selv – et lite klapp på skulderen 🙂

Til alle dere mødre, som muligens ikke har tenkt over at morsdagen eksisterer og som er travelt opptatt med amming, bleieskift, vasking av tøy og rengjøring – kjøp en liten gave til deg selv. Hvis den står i ammetøyets «tegn» kommer det her noen forslag fra Milker til dere.

Vinrød amme-BH med prikker og liten blonde

Vinrød amme-BH med prikker og liten blonde

Vinrød amme-BH med prikker og liten blonde

Vinrød amme-BH med prikker og liten blonde

Vinrød amme-BH med prikker og liten blonde

Blå amme-BH med klikkåpning i bambusfibre

Blå amme-BH med klikkåpning i bambusfibre

Blå amme-BH med klikkåpning i bambusfibre

Blå amme-BH med klikkåpning i bambusfibre

Blå amme-BH med klikkåpning i bambusfibre

Hvit ammetopp med innebygd BH i bambusfiber

Hvit ammetopp med innebygd BH i bambusfiber

Hvit ammetopp med innebygd BH i bambusfiber

Hvit ammetopp med innebygd BH i bambusfiber

Hvit ammetopp med innebygd BH i bambusfiber

Stripete ammetopp med brede stropper i økologisk bomull

Stripete ammetopp med brede stropper i økologisk bomull

Stripete ammetopp med brede stropper i økologisk bomull

Stripete ammetopp med brede stropper i økologisk bomull

Stripete ammetopp med brede stropper i økologisk bomull

Blå ammekjole med løs topp og stramt skjørt

Blå ammekjole med løs topp og stramt skjørt

Blå ammekjole med løs topp og stramt skjørt

Blå ammekjole med løs topp og stramt skjørt

Blå ammekjole med løs topp og stramt skjørt

Svart blondekjole med underkjole

Svart blondekjole med underkjole

Svart blondekjole med underkjole

Svart blondekjole med underkjole

Svart blondekjole med underkjole

 

This entry was posted in Ammeklær · Ammeundertøj. Bookmark the permalink.
Go Back
  • Bag Milker’s blog

    Hei. Mitt navn er Adelaide, og det er jeg som skriver Milker's blogg. På bloggen min vil du finne artikler om amming, babyer, familie og mer. Selv er jeg gift og har tre herlige barn. Det er også jeg som står bak design, produksjon og kundekontakt på Milker.

  • Seneste indlæg

  • Følg os på Instagram

    No images found!
    Try some other hashtag or username

Sign on to get special offers first

We will award you with our ten best tips for nursing moms